top of page

ODYL ROZENDAAL

14.jpg

Ik ben Odyl (1985), geboren in Suriname, opgegroeid in Nederland en thuis in Amsterdam. Hier woon ik met mijn echtgenoot en onze twee kinderen. In mijn functie als GZ-psycholoog heb ik veel kennis opgedaan over transculturele psychiatrie, angst, trauma en depressie. Ik heb meer dan 14 jaar ervaring met verschillende mensen met milde tot ernstige psychische klachten. Daarbij heb ik veel vrouwen met verschillende achtergronden begeleid via coaching en therapie.

Als millennial, vrouw, moeder en person of colour heb ik ook meegemaakt hoe verwachtingen en druk vanuit de maatschappij mijn leven moeilijk kunnen maken. Ik heb meegemaakt dat ik structureel over mijn fysieke en mentale grenzen ging, omdat ik wilde voldoen aan de 'norm'. Ik ken de uitdagingen van PMS/PMDD en heb verlieservaringen meegemaakt die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Ik heb ook meegemaakt hoe ingewikkeld en tegelijkertijd normaal het voelt om binnen twee culturen op te groeien. Ik heb ervaren welke uitdagingen er op je pad komen als je onderdeel bent van een mixed couple en bi-etnische kinderen hebt. Al mijn menselijke ervaringen neem ik mee in de therapie, cliënten ervaren dit als grote meerwaarde. In combinatie met mijn kennis, expertise en tools help ik jou om met jouw psychische klachten om te gaan. 

Mijn missie is dat elke vrouw slaagt in het het creëren van een leven waar zij zichzelf mag zijn zonder schuldgevoelens en haar geluk op nummer 1 plaatst. Op een gezonde, ontspannen, weerbare manier en vol in haar kracht. Ik kom snel tot de kern, bied een luisterend oor en geef praktische adviezen. Ik geloof dat timing, motivatie en een beetje humor belangrijk zijn in dit proces.

bottom of page