top of page

HOLISTIC HAPPINESS KICKSTART 2024
Januari & Februari 2024
inschrijving gesloten

Wij geloven dat holistische zorg de beste zorg is om op lange termijn lekker in je vel te zitten. Naast praten over je klachten, is het net zo belangrijk om te voelen en te bewegen. Met de Holistic Happiness Kickstart 2024 ontvang je 2 consulten van GZ-psycholoog Odyl Rozendaal en van sensualiteit & relatiecoach Taneesha Sijmons!

WAT HOUDT HET IN?

Dit pakket bestaat uit:

  • Een online psychologisch consult van 60 minuten door GZ-psycholoog Odyl Rozendaal

  • Een keuze uit een relatie & intimiteit consult van 90 minuten of een sensualiteit sessie van 90 minuten door coach Taneesha Sijmons

  • En 2 mooie bonussen, waaronder de 3 step roadmap Control the Controlfreak die je kan helpen om meer los te laten!

Dit aanbod heeft een waarde van meer dan € 300,-. De consulten vinden plaats in januari of februari 2024. Omdat we dit pakket eerst willen testen ontvang je dit aanbod voor een pilotprijs van slechts € 179,-! Er zijn maximaal 5 plekken, daarna hanteren we een wachtlijst.

image00004.jpeg

ONLINE PSYCHOLOGISCH CONSULT

Single Session Therapy is een manier van coachen/behandelen waarbij elke sessie op zichzelf staat. Omdat we in 1 consult aan jouw hulpvraag gaan werken, ligt de focus op de huidige situatie en op zelfredzaamheid. Ik werk samen met jou om een goed antwoord te vinden voor een actueel vraagstuk. Dat betekent niet dat alles opgelost wordt in die ene sessie. Het doel is om jou weer op weg te helpen zodat je zelf verder kan. Met een gevoel van opluchting en meer hoop. Daarom is dit een unieke kans om te ontdekken wat therapie voor jou kan betekenen! Wat de uitkomst van deze sessie precies is hangt af van de situatie, van de vraag en jouw wensen. Soms is een ander perspectief helpend om verder te kunnen. In andere gevallen kan dat bijvoorbeeld een praktisch plan zijn waarvan de eerste stap in de sessie geoefend wordt.

RELATIE & INTIMITEIT CONSULT of
SENSUALITEIT SESSIE

Sensualiteit sessie

Als sensualiteit coach begeleid ik vrouwen, femmes en non-binaire zielen om de relatie met zichzelf, hun lichaam en hun authentieke sensuele en seksuele zelfexpressie te ontdekken en te verdiepen. In deze 1 op 1 sessie staat de (her)ontdekking van jou als sensual being centraal en begeleid ik je met behulp van mijn 4 kern elementen: lichaamswerk, ademwerk, beweging en mindfulness én in een veilige ruimte naar een embodied gevoel waar jouw sensualiteit zich authentiek kan vormen en uiten.

Relatie & intimiteit consult

De Intimate Love Session is een koppelsessie waarbij jullie begeleid worden om jullie relatie, jullie intimiteit of jullie communicatie te verdiepen of te verbeteren. Tijdens deze sessie ben ik niet alleen een luisterend oor dat ondersteuning kan bieden via cognitieve therapie, maar ik maak ook gebruik van lichaamsgericht/somatisch werk in mijn sessies, zodat ik jullie als koppel ter plekke verbinding kan laten ervaren met behulp van intimacy practices. In 1 sessie kunnen we natuurlijk niet alles bespreken of oplossen. Wel kan ik je garanderen dat na deze sessie jullie niet alleen een beter inzicht hebben van jullie relationele patronen en wensen/behoeften, maar lopen jullie hopelijk ook weg met meer verbinding.

image00005.jpeg
image00002.jpeg

INSCHRIJVEN
inschrijving gesloten

Schrijf je nu in voor de Holistic Happiness Kickstart 2024, er zijn maar 5 plekken!

 

  • De 2 consulten vinden plaats tussen 01-01-2024 en 01-03-2024.

  • Investering: dit pakket heeft een waarde van meer dan € 300,- en kost je slechts € 179,-!

  • Let op: de Holistic Happiness Kickstart 2024 is niet voor bestaande klanten of klanten die in het verleden een los consult of volledig traject hebben afgenomen bij Odyl of Taneesha. Lees hier de algemene voorwaarden.

bottom of page